HTML

Mi történik a kezelésen?

2010.05.10. 14:08 indola

 

A hozzám forduló vendég (kliens), beszélgetésünk elején először nem az őt nyomasztó konkrét problémát mondja el, hanem felsorolja a kísérő tüneteket, például pánikbetegség, alvászavar, depresszió, allergia…A feladat az, hogy megfogalmazza a konkrét célját, miért is fordult segítségért.
 
- Megkeressük a probléma valós gyökerét.
Izomtesztelés segítségével visszamegyünk az időben és beazonosítjuk azt az időt, helyszínt, konkrét személyt… amely felelős a jelenlegi állapotért.
 
- Feloldjuk a negatív érzelmi stresszt, amely ezt a konkrét eseményt, problémát okozta. A negatív érzelmi stresszt pozitív irányba változtatjuk.
Az energiaegyensúly helyreállítása érdekében az izomteszt segítségével számos korrekció közül kiválasztom a leghatékonyabbat.
Ha szükséges, további technikákat mutatok, amelyet otthon is használhatnak.
- Majd újabb izomteszttel ellenőrzöm, hatékony volt –e a kezelés.
 
A kezelés során feltárulnak a múltbeli valamint a jelenbeli eseményekben meghúzódó stresszek.
Önmagát sokkal jobban megismeri és elfogadja, megtalálja a belső békét.
Megtanít a tudatosságra és arra hogyan küzdjön meg a problémáival.
A felismerések birtokában a kliens feladata és felelőssége, hogy megtegye a lépéseket a változás irányába.
 
Sok esetben egyetlen kezelés is elegendő ahhoz, hogy a kliens elengedje a problémát,de általában 4-5 alkalom szükséges ahhoz, hogy az öngyógyító folyamat beinduljon.
 

Két oldás között általában 3-4 hét telik el, persze mint mindent, ezt is teszteljük, hiszen az is változó, hogy ki mikor áll készen a következő alkalomra.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása