HTML

Kineziológia

2010.05.03. 23:08 indola

 

 A kineziológia alternatív, pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség- és személyiségfejlesztő módszer. Minden, ami körülvesz minket hatással van ránk. Családunk, az állandó elvárások, melyek behatárolnak bennünket, mind stresszt okozhatnak,melyek energetikai blokkok formájában jelen vannak gondolatainkban, lelkünkben, testünkben. Ha ezek a blokkok huzamos ideig fennállnak, testi tünetekben, majd betegségekben nyilvánulnak meg. A kineziológus feladata az oldások során, hogy a különböző korrekciók, technikák alkalmazásával megszüntesse az energetikai gátat, segítse az energia szabad áramlását az egész testben.

A"One Brain" módszer az agy müködésének azon az elméletén alapul, miszerint a bal és jobb agyfélteke életünk különbözõ területeit irányítja. Mikor érzelmi stressz hatása alatt vagyunk, az agy teljes kapacitását nem tudjuk kihasználni. A bal agyfélteke pánik üzemmódra kapcsol, ami az "üss vagy fuss" reakció néven ismert. Ha az érzelmi stressz állapotából kiszabadulunk, képesek leszünk hatékonyan működni, mivel a bal agyfélteke logikája és a jobb agyfélteke kreativitása akadálytalanul elérhető lesz. 

 

Amiben segíteni tudok:     

 Várom minden olyan érdeklődő jelentkezését, akik élethelyzetük miatt nem képesek döntést hozni, stressz és negatív gondolatok gyötrik, rossz szokásaiktól nem tudnak megszabadulni.Mindezek szervezetük egyensúlyának háztartására romboló hatással vannak,mely testi és lelki betegségekben is megnyilvánulhatnak.A kineziológia segít helyreállítani a "rendet", az egyensúlyt,feloldja a blokkot(stresszoldás),így egészségesebb életet élhetünk.A test-tudat és a -lélek összhangban lesz,ha ezt a három összetevőt összefogjuk, akkor sokkal magabiztosabbak leszünk.Én ebben az oldásban tudok segíteni, mégpedig egy egyszerű technikával, amit izomtesztelésnek nevezünk.A módszer lényege:megfogom a paciens kinyújtott karját, enyhe nyomást gyakorolok rá és az általam feltett kérdésekre a válaszokat a paciens izomtónus változásaiból érzékelem.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása