HTML

Gondolataink ereje!

2011.01.26. 14:13 indola

 

 

A vonzás törvényének alapelve, hogy minden gondolat rezgéseket bocsát ki és a hasonló a hasonlót vonzza. A mai felfogás szerint a vonzás törvénye azt jelenti, hogy az emberek gondolatai irányítják életük valóságát, akár tudatában vannak ennek, akár nem. Az elmélet szerint a gondolatoknak teremtő ereje van: amire gondolunk és hisszük, hogy lehetséges, az valósággá válik!

 

Feltehetjük magunkban a kérdést:

Ez tényleg működik? 

Nagyon sok embertől hallottam már, hogy igen hisz benne, de ennek ellenére mégis az a tapasztalata, hogy eddig még nem működött.  Hiszi is meg nem is. Már az elején megjelenik a kételkedés. Már megint meginogsz! Majd újból elkezdesz arra gondolni, amire vágysz, amit meg szeretnél valósítani.

 

A vonzás törvénye igenis létezik!! Nem azzal van baj, hogy nem hisznek benne, hanem azzal, hogy a kételkedés annyira erőteljesen jelen van az emberekben, hogy az összpontosításuk nagy része erre koncentrálódik. Sokkal jobban gondolnak arra, amit nem akarnak.

 

Ne arra gondoljatok, amitől féltek!

 

Nem tetszenek a jelenlegi életkörülményeid?

Csak rajtad múlik, hogy változtass ezen!

Megteheted, hogy „átállítod”magad és ezáltal más körülményeket vonzol magadhoz. Ezért nagyon fontos, hogy soha ne arra gondolj, amitől tartasz, amit el akarsz kerülni, hanem arra koncentrálj, amit szeretnél elérni.

Ha el tudod képzelni, amire vágysz és ezt a képet tartósan fenn tudod tartani, akkor előbb- utóbb be is vonzod az életedbe!

 

 A konkrét gondolatok/célok hamarabb megvalósulnak, mint az absztrakciók!

 Merd kimondani (nevén nevezni) azt, amitől meg akarsz, szabadulni vagy

 el akarsz érni!

Hosszútávon gondolkodj, rövidtávú helyett! A gondolatoknak időre van szüksége ahhoz, hogy megnyilvánuljanak.

Fontos: Érzelmekkel alátámasztott gondolatok legyenek, mert csak ezek fognak megnyilvánulni! Olyan célokat fogalmazzatok meg, amelyek összhangban vannak az egyéni fejlődéseddel, mert csak azokat tudod hosszútávon fenntartani, ami valóban érdekel, ami valóban hozzád tartozik!

 

 

Sok sikert mindenkinek!

                                                                                

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása