HTML

Dohányzásról való leszokás !

2011.01.20. 12:55 indola

                     

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

A dohányzás szokása számos tevékenységgel összefügg. A dohányzás és a kávéfogyasztás, a dohányzás és az alkoholfogyasztás, dohányzás egy jó kiadós étkezés után, dohányzás és beszélgetés a munka közötti szünetekben és így tovább. Jól ismert a dohányzás és az autóvezetés közti kapcsolat.

A dohányzás szorosan összefügg érzelmi életünkkel is. Dohányzunk, ha bánat ér, ha unatkozunk, vagy éppen a feszültségünket szeretnénk levezetni.
A dohányzás tevékenysége beépül mindennapi életünkbe, rutinjainkba. Hamar megtanuljuk mily egyszerű módszer, unaloműzésre stressz és fáradság oldására, kávéval étkezés utáni teltségérzet csökkentésére, és valljuk be alkohollal együtt egész különleges érzetek létrehozására.

 

 

Többféle módszert hallott már a leszoktatásról,de mégsem sikerült?

 

Nem tud lemondani róla?

 

Már mindent megpróbált, mégsem sikerült?

Feladta, aztán újra próbálkozott?

 

Kis előrehaladás….egy szál cigarettával, majd kettővel szívott kevesebbet.

 

Egy kicsit örül.

Na, most bebizonyítottam!! Megy ez nekem!!

 

Aztán észre sem veszi és megint azon kapja magát, hogy kezében van a cigaretta.

 

Kezdődik az ördögi kör előröl!

 

 

Vajon miért megy ez olyan nehezen?

 

Miért adja fel?

 

Miért nem veszi észre (vagy nem akarja észrevenni) azt, hogy már megint nem tud NEM-et mondani?

 

Vajon milyen negatív érzelmi stressz, fájdalom, félelem…állhat annak hátterében, hogy ezt a „pótcselekvést „választotta?

 

Adjon még egy lehetőséget önmagának!

 

Kineziológia oldás során megkeressük a gyökerét annak, hogy miért olyan nehéz lemondani a cigarettáról, milyen akadályai lehetnek. Megnézzük, hogy ez a probléma melyik életkorból eredhet, van e összefüggés jelenlegi életkora körülményei és a kitesztelt életkora körülményei között. Meghatározzuk, hogy maga a dohányzás milyen mértékű negatív és pozitív érzést vált ki. Majd beazonosítjuk, hogy melyik a legmegfelelőbb korrekció az Ön számára, amellyel a cigarettázással kapcsolatos negatív blokkot feloldjuk a testében, helyreállítjuk az egyensúlyt.

Információt kap saját  magától, megérti az okát, hogy miért cigarettázik és miért nem tud leszokni. Ezáltal elindul tudatos fejjel azon az úton, amikor már erőfeszítés nélkül is sikereket fog elérni:

 

 

LE TUD ÁLLNI a DOHÁNYZÁSRÓL!

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása