HTML

Párkapcsolati problémák-Nem tudod, hogyan tovább?

2010.05.08. 00:23 indola

 

 

A párkapcsolat az elején mindig szép és jó. Együtt élni vagy akárcsak együtt járni valakivel hosszabb ideig, nem könnyű dolog. A hónapok, évek múlásával egyre jobban megismerjük a másikat, jó és rossz tulajdonságaival egyaránt. Persze saját magunkban is fellelhetünk olyan mintákat, amit idáig még nem adtuk ki magunkból és ez is lehet negatív vagy pozitív tulajdonság. Férfiak és nők egészen ellentétesen képesek nyilatkozni erről a témáról. Minden ember vágyik egy harmonikus kapcsoltra, de vajon miért olyan nehéz ezt elérni?

Az iskolában és a családban rengeteg mindent megtanulunk, de egyetlen- vagy nagyon kevés -szó esik arról, hogy hogyan tudunk jól működtetni egy kapcsolatot, milyen buktatói lehetnek, és ezeket hogyan kezeljük.

 

Sokan élnek egyedül válás után vagy egy problémákkal teli kapcsoltban. A többség megpróbálja megmagyarázni, meggyőzni magát, hogy neki ez így is jó, vagy egyedül a legjobb,esetleg soha többé nem kezd kapcsolatba senkivel. Elhitetik önmagukkal, hogy minden férfi/nő egyforma, de a lelkük mélyén tudják: valami nincs rendben, nem tudják, mit lehetne tenni.

Ha valakinek komoly problémái vannak a párkapcsolatban, legyen ez akár elhidegülés, kommunikációs probléma, magány a kapcsolaton belül, önértékelési probléma, szexuális harmónia hiánya, a másik fél egyes tulajdonságai vagy saját tulajdonságunk vagy kényszeres viselkedésünk zavaró lehet. Ezek felhalmozódása, megoldatlansága, tudomásul nem vétele kihat az élet más területére is, ahol ugyancsak egyre nehezebben fogja kezelni a helyzetet.

 

Miért kellene idáig eljutni?

 

A kineziológia segít megtalálni a helyes megoldást!

 

A kineziológus kiteszteli a párkapcsolati probléma lelki hátterét és feloldja a hozzá kapcsolódó negatív érzelmi stresszt, valamint korrekciókkal helyreállítja az egyensúlyt, rávílágít arra, hogy mi állhat a boldogságod útjába.

 

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CTamás · http://www.joegeszseget.hu/ 2010.05.09. 07:48:40

Én pluszba ajánlanék egy könyvet, ami segít hogy meglássa az ember, hogy miért pont olyan embert választott, amilyent. www.parkkiado.hu/konyv.php?id=83&katid=S&alkatid=10

Oka: meg kell találni az elveszett énünket. Erre a megoldás pedig az, hogy keresünk egy olyant, aki nem illik hozzánk, vagy éppen kiegészít?

indola 2010.05.11. 15:04:30

@Cerika:
Köszi az infót,még nem olvastam ezt a könyvet,de mindenképp megszerzem.
Szerintem egy párkapcsolat akkor működik jól,ha mindkét fél értelmi és érzelmi szinten is egyformán intelligensek ahhoz,hogy fellelőséget vállaljanak önmagukkal szemben.Ha ez hiányzik, addig "látszat" életet élnek pl.nem merik kimondani,hogy miért boldogtalanok és így élnek hónapokig vagy akár évekig,amíg egyre rosszab lesz a helyzet. Ezért a megfelelő időben hozott döntés, fontos az ember számára, mert az azt jelenti, hogy az illető egyre több lehetőséget kap arra,hogy boldog legyen.
süti beállítások módosítása