HTML

Néhány gondolat bevezetésként

2010.05.02. 21:32 indola

 

Kedves Érdeklődő!

 

Nagyon örülök,hogy ellátogatott a blogomra. Szeretnék néhány gondolatot megosztani magamról  és  a munkámról. 31  éves, diplomás szociálpedagógus vagyok,4 évig tanultam 
pszichológiát és szigorlatoztam  is ebből. Segítő szakemberként,szociális  és  mentálhigi- énés problémákkal  foglalkoztam. Párkapcsolati,elvált szülők,szenvedélybeteg szülő/és gyermek, gyermeknevelési, hiper-aktív,iskolakerülő, tanulási nehézségekkel küzdő gyermek életének nehézségeivel találkoz-tam. Azt tapasztaltam,hogy ezek a problémák nagyon mélyen gyökereznek/gyökerezhet-nek a családokban és eredhetnek olyan dolgokból, amelyek széleskörűbb rálátást igényelnek. Az évek tapasztalatai alapján rájöttem, hogy a megoldás egy meglévő tudományos módszer (pszichológia, mentálhigiéné) és az alternatív gyógyászat (kineziológia) ötvözésében van. A két módszer együttes alkalmazásával teljesebbé tehetjük életünket és kezünkbe vehetjük saját sorsunk irányítását, a test-tudat és a lélek egyensúlyának helyreállítását, bármilyen témára vonatkozóan, amelyben pozitív változást és jobb életet szeretnénk elérni.
 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.